Oletko koskaan miettinyt nettisivujen teettämistä ja tuskastellut niiden kalliita hintoja? Oletko saanut tarjouksia ylläpitokustannuksilla varustetuista nettisivuista tai verkkokaupan kokoa rajoittavista hinnoittelumalleista? Mietit, kuinka paljon sinun tulee saada kauppoja, että markkinointikulut nettisivukuluineen tulee kannattavaksi ottaa kontolleen?

Aika moni luulee nettisivujen ylläpitämistä rakettitieteeksi tai vähintäänkin kolmen vuoden koulutuksen vaativaksi työksi. Ei se ole. Mitä jos et ostaisikaan nettisivuja kokonaispalveluna tai kertaluontoisena rakentamispalveluna, vaan ostaisit itsellesi räätälöidyt riittävän yksinkertaiset, toimivat, sivut sekä suunnittelun ja koulutuspalvelun niiden ylläpitoon?

Yrittäjät tekevät usein sen virheen, että näkyvyyteen panostetaan joko liikaa tai liian vähän. Siksi näkyvyyden rakentamisessa kannattaa käyttää apua! Joskus kannattaa miettiä, maksatko turhasta näkyvyydestä!

Rakennetaan sivustosi yhdessä, niin uskallat ylläpitää niitä pelkäämättä sivujen rikkomista jatkossakin. Saat kyllä tukea sivujen ylläpitoon ja halutessasi myös ylläpitosopimuksen, mutta päätavoite on saada jatkuvat kulusi mahdollisimman pieneksi.

Tutustu tarjontaamme ja kysy rohkeasti! Saat yllättävän laajaa ja laadukasta palvelua yli 10 vuotta alalla työskenneeltä sovellusalan ammattilaiselta, joka on ylpeä työstään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *